Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Χαιρετισμός

    Με την ευκαιρία της νέας Σχολικής χρονιάς 2010-2011, τα μέλη του νέου Δ.Σ. που ανέδειξαν οι εκλογές της 23/1/2011, σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου τόσο για την παρουσία τους στην ετήσια κοπή βασιλόπιτας όσο και για την εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους.
   Αισιοδοξούμε να εργαστούμε με γνώμονα τους βασικούς στόχους του συλλόγου μας : τη διαρκή ενημέρωση των μελών μας για τις νέες μεθόδους διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας, τη στήριξη των συναδέλφων στο εκπαιδευτικό τους έργο, την ενδυνάμωση του πολιτιστικού και κοινωνικού ρόλου του Συλλόγου.
   Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη του Συλλόγου και παροτρύνουμε και όλους τους νέους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά για τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών, την ανταλλαγή εμπειριών και την προώθηση του Συλλόγου μας σε ένα δυνατό επιστημονικό όργανο της εκπαιδευτικής κοινότητας.
   Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Σχολικό μας Σύμβουλο κ. Θεόδωρο Σκενδέρη- τον οποίο και θεωρούμε επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας – για την άριστη συνεργασία και άμεση ανταπόκριση.
Τέλος, ευχαριστούμε τις εισηγήτριες του σεμιναρίου μας της 23/1/2011 με θέμα: “Where there is a will, there is a way”. Introducing CLIL in the Greek classroom,
Ματθαιουδάκη Μαρίνα Επίκουρη Καθηγήτρια και Αλεξίου Θωμαή Λέκτορα του Αγγλικού Τμήματος του ΑΠΘ καθώς και την καταξιωμένη  συνάδελφο Λασκαρίδου Χρύσα που παρουσίασαν αφιλοκερδώς την εργασία τους και κράτησαν το motivation των συναδέλφων σταθερά αμείωτο!
   Προκειμένου οι μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μελών, μπορείτε να επικοινωνείτε με το νέο συμβούλιο εκφράζοντας ιδέες για τα μελλοντικά θέματα σεμιναρίων, προτάσεις για δράσεις και προβληματισμούς :

Πρόεδρος : Δράμπα Σουζάνα     suzanagr@in.gr

Αντιπρόεδρος : Γκένιου Δώρα   d.gkeniou@gmail.com
                                                                                                

Γραμματέας : Τσακίρδαη Ελπίδα  tsakirdai@hotmail.com

Ταμίας : Πάνου Ελευθερία   elpanou@sch.gr

Τακτικό Μέλος : Χρηστίδου Δέσποινα   despinach@yahoo.com

Αναπληρωματικά Μέλη : Καρυοφύλλη Ελένη  elkariof@yahoo.gr

      και Καλαϊτζή Κων/να 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου